За Nuttilis.com

 

Ние сме приключенци. Обичаме природата и всичко свързано с нея. Наша страст са: планините, горите, водопадите и всяко кътче, което може да изследваме пеш или с велосипед. Обикаляме малко познатите и диви места, които ни вдъхновяват и ни карат да затаим дъх. Не безизвестно е, че нашата страна макар и малка, е неизмеримо богата със своите природни съкровища. Когато си на върха на планината, и навсякъде около теб е безкрайно море от върхове и зеленина, и осъзнаваш, че любовта към родното расте, и сърцето замира от гордост, ти се иска да направиш нещо, което да накара и другите хора да почустват това, което чувстваш ти. Любовта ни към родното, към корените, ни вдъхновиха да обърнем внимание на едно друго родно богатство-българската кухня. Отрупаната трапеза с домашни гозби, баници, сладка, и разбира се, с роднини и приятели, е повече от просто хранене.За българина, е като религия. Харесваме българската, домашно и ръчно приготвена храна, която ни зарежда с енергия за нови приключения всеки ден.
В забързаното си ежедневие, понякога не отдаваме голямо внимание на това как и с какво се храним. Качествената храна е от голямо значение, за да бъдем здрави и енергични. Това ни вдъхнови да създадем собствена работилница за тахан.
При нас можете, не само да си купите пресен тахан, от ядки, но и да ви покажем къде го произвеждаме.
Ние от Nuttilis вярваме ,че всичко необходимо за вашето добро здраве и настроение, е в природата. Водени от това, създадохме нашата марка, за да ви предложим всичко необходимо, да се чувствате енергични и заредени с настроение за нови приключения всеки ден.

А всяко едно приключение , ще ви заведе на върха!